Drömmer mig bort..

..till en plats. En plats som ser ut som ett fotografi. Jag ler, du ler, vi ler! Lycka! Bilden blir allt klarare i min dröm. Jag ser vår kärlek, den lyser så klart. Jag ser vår framtid. Allt är vackert. Något finns där som inte finns här. Någoting litet. Någoting underbart!

Älskar dig, min aldeles egna Mr M

*
Jenkan *

Kommentarer
Postat av:Lisa & Chloe

Härligt! Keep on dreaming! Njut av ditt beslut! Det var ett fantastiskt svårt beslut för mig att ta. Man vill ju helst veta hur de närmaste åren ska bli så att man kan göra ett så praktiskt beslut som möjligt. Men det vet man inte och tur är väl det för då är frågan om någon någonsin skulle skaffa hund *hehe* Jag är övertygad om att det kommer att bli jättebra! Det är upp till en själv vilka krav man sätter på sig själv och mitt enda tips är; sätt dem inte för högt för ditt samvete talar om för dig om de hamnar för lågt :)
Angående familjefrågan så blir ju de omtalade kanske avtrubbade när jag och Fred köper valp. Vi får ta den hårdaste chocken *thithi* Äh det blir nog bra! Ring mig sen ikväll när du kommer hem om du känner för att tjöta lite!

Postat av:Lisa & Chloe

Kollade lite på de två kennlar du nämnde. Det ser bra ut. Den som börjar på E *nämner inga namn* arbetar ju t.o.m med sina hundar. Iaf som det ser ut på hemsidan. Men enliten varningsflagg måste jag hissa, lite valpfabriksvarning på bägge! Förstår inte hur de kan göra genomtänkta oc planerade föräldraval när de tar uppemot 6 kullar per år och ibland 2 samtidigt. Gillar inte valpproduktion. När jag valde så uteslöt jag alla som tar mer än 3 kullar per år i snitt. Alltså ungefär. Men det är bara jag som tänker så. Man kan okså tänka, bra att de är erfarna. Fast jag tror inte man blir mer erfaren av 6 kullar än av 2. Men kanske mer förmögen? Ja ja, en tanke!! Kram nattinatt! (du borde ha så man kan skicka privata inlägg)

2007-02-09 @ 23:12:23
Postat av:Lisa & Chloe

Kollade bara lite snabbt på http://www.pinscheelas.com/index.htm
den kenneln verkar ha en mer sund hundsyn. Skriver jättefint om tanken bakom aveln. För dig är det ju mer lämpligt att ta en hund som avlats fram som sällskap snarare än arbetshund. Du kommer ju ndå kunna jobba med den om du vill! Sen vet jag ju inte om de ska ha valpar osv. Men de ligger närmare också :) kram igen!

2007-02-09 @ 23:21:30

Skriv dina tankar här:

Namn:
Kom ihåg?:

E-mail:

URL:

Din tanke:

Trackback