Evert är sjuk

Idag måste jag tillkännage en tråkig sak.. Min lilla sjöjstjärt Evert är sjuk! Naturligtvis avvaktar vi och håller koll på honom. Hoppas att han blir bättre, tyvärr är det inte mycke man kan göra än att vänta!

Den lille krabaten är nu 2½ år. Köpte ju honom och Klas när jag bodde i Jönköping, klas gick bort för ca. 1 år sedan och då fick Evert en ny kompis Kurt. Nu hoppas jag att inte Evert min gamle gubbe går bort!!!

Krya på dig kompis!!

jenkan.se

Prinsessan Leia har fått en blogg!

Nu har sessan fått en egen blogg! (en vecka sedan)

Leia's Blogg

Än så länge är det matte Jenkan som skriver.. men snaaart får ni läsa om Leia's bus!

Mer att läsa finns på hemsidan

Jenkan.se

Vad önskar jag mig?

Japps.. nu har det börjat.. Denna jakt efter svar på vad jag önskar mig när jag fyller år! Hmm.. iår vet jag inte. Brukar skriva en lista och sätta upp för att jag ska komma ihåg när någon frågar. Men iår, nä, jag önskar mig typ inget. Är sååå nöjd som jag har det. Har världens underbaraste sambo och snart kommer vår Prinsessa hem. Bättre present kan man ju inte få! Behöver ju iofs typ jättemycke saker till henne. Så det är väl det. Men tror inte mammi och pappi är pigga på att köpa saker till henne :P

Självklart önskar jag mig saker jag aldrig kommer få som en bil, en större lägenhet och massa miljoner! Iår med på (it's not happening) - listan ser vi ett hunddagis, ett hundcafé går också bra! (sen är jag nöjd)

Det enda jag riktigt vill ha iår är att lilla Leia mår superbra! Och att jag får en födelsedag utan negativ energi!!

(Klart att några Puppia-selar, några halsband+koppel, tuffa matskålar och militär-puppia säng inte skulle sitta fel, men jag är inte den som är den!!)

Jenkan.se

Känslor

Mycket känslor och tankar bollas i mitt lilla huvud! Funderingar över framtiden och denna enorma längtan efter vår sessa. Det är bara lite framtidsplaner och mycket valptankar i min skalle just nu. Sanslöst hur man kan förändra sin vardag så mycket. På dagarna sitter jag och drömmer och på kvällarna letar vi tillbehör. Och självklart suger vi i oss så mycket info om hundar som möjligt!

Känns bra att vi kommit på ett namn iaf: Leia enkelt att säga och passande till vår prinsessa. Kan även kungöra att M är inte heeeelt negativ till en lillasyster åt Leia. Nu är det inget vi planerar inom en månad direkt =P och självklart skall det passa sessan med. Men som sagt.. inte helt omöjligt med en DP till. Jag vet ju redan att rasen är "the one" för oss. Har redan blivit intresserad av en linje.. Haha.. shit.. lite dumt tror jag!

jaja.. nu måste jag återgå till verklighetens stressiga dag (sjuuukt mycket att göra på jobbet!!)

Jenkus

Bilutställning idag

Idag skulle vi ställt ut M's bebis, men nej, med hans vanliga tur står den på verkstaden.. fortfarande. Sååå tråkigt, men den är klar snart. Så då kan vi åka ut och brumma. Miss U! Så idag blir det bilutställning på hojen istället...

image72

Jenkan.se

Valpfis

Har insett hur mycket saker vi måste köpa hem. Ja menar en lista vad är det? Pappret tar ju slut med en gång. Men det är roligt att kolla hundprylar. Frågan är om man ska beställa på nätet eller köpa i affär.. hmm.. kanske både och?!

Nu till något annat. Igår hade jag och Lisa OC-maraton, både hon och jag har missat massa avsnitt. När vi sitter där och dricker 7-up och kekar dunderskruvar så lägger Imsa en ljudlös fis. Men stanken.. det luktade MYCKET.. iofs inte jätte-illa, men torrfoders-bajs-fis.. ja.. Hon la även några småpruttar när vi va ute och gick.. HAHA.. sötnos det där =) Tänk att man tycker att valp-fisar är SÖTA.. mysko

Jenkan.se

Naglar

Jag gjorde ju acrylnaglar förra onsdagen, första gången. Valde att göra en billigare variant hemma hos en tjej då jag inte ville betala mucho för något jag kanske inte trivdes med.

Det var väldigt roligt att känna sig fin och "piffad". Tyvärr var väl inte resultatet en 10:a på nära håll. Men på långt håll var det fint. Det var väldigt bra kvalitet på acrylen och dem gick inte av. Däremot började de lossna i kanterna vid nagelbandet ganska mycket faktiskt. Och då kommer ju fukt in under. Inte bra. Drog faktiskt bort dem när jag körde hem från sthlm i tisdags. Ville inte få någon infektion. Något som var jäkligt äckligt var smutsen som samlades innanför den lilla acrylkant som blev under nageln. Inte fräsch.

Hur som helst blev jag ganska nöjd med mina 7 dagar med finfina naglar. Tror inte jag gör det igen, men ifall jag gör det blir det på salong, för nu vet jag juh att jag trivs med dem!!

Jenkan.se


6 veckor till valp

sååå roligt.. har inte riktigt smält det än.. Men jag och M ska bli matte & husse om 6 veckor. Helt ofattbart.. hihi.. spännande. Ska skriva inköpslista och saker lista över saker som måste fixas. Massor ju.. wiiie.. vår lilla prinsessa.. måste hitta på ett bra namn med. svårt svårt.. ska juh användas en del =P

Hur som helst.. det pirrar i jenkans mage =) (nej, jag är inte gravid)

Jenkan.se