Mums

Kladdkaka är gott.. mums

Jenkan.se

Tack ComHem

Jepp nu har dem erkänt. Jag har inte tre modem! Nähä?! Det menar du inte.. Är jag inte värsta ganster-surfarn som samlar på modem. Nämen ojjsan sikken nyhet! Men ojsan, hade ni fått mitt modem i Januari och ändå fakturerat i Mars moget! Men gud så snällt att jag fick samtalspott när min telefon är uppsagd på grund av att den aldrig funkat. Shit vilken underbar service ni har!

Men iaf TACK för att jag slipper betala 995:- för ett modem som ni har i er ägo!! Som till råga på allt aldrig har fungerat! TACK!! J*vligt generöst!

Jenkan.se

Jag är kär (men bedragen)

Jag är kär i detta linne från AE ett så kallat Superlong Boyfriend Tank sååå fina

Det här är inte heller så tokigt.. Me want.. och det här vanliga Boyfriend linnet får gärna komma hem till MOI!

Tyvärr måste jag meddela att jag har blivit bedragen av Nelly.se. Yepp, skickade ju en retur med mina linnen som skulle bytas och dem verkar inte ha kommit fram. Även fast jag skickade som jag läst på instruktionen. Så nu sitter jag här 240:- fattigare utan några linnen alls, då hade jag hellre haft 2 i fel storlek i min hand!! Svider lite må jag säga. Så det dröjer ett tag innan jag beställer på nätet igen. Jag som tyckte att det var såååå bra eftersom jag inte har tid att gå i affärer. FAN. Inte ens jag kan hålla upp en fasad. HAHA.. Jag som ändå blivit bränd så många gånger av mina internetaffärer. Och toppen av isberget är väl ComHem som skall ställa till det också. Tre modem?! Yeah sure! Noooog troligt!!

en bedrövad Jenkan.se


Min kisse

Haha.. så söt, bor hemma hos mina föräldrar denna veckan. Där bor även min numera gamla katt. Men när jag står i badrummet och ska göra iordning mig så ska han vara i handfatet. Och då ska man sätta på kranen så han kan dricka vatten. Krävande katt. Sen lägger han sig i handfatet tills man är klar.. Han e för rolig den där.. haha..

(kom precis på att jag glömde ta ut den gröna saken med soporna i igår.. faaaan.. då är den inte tömd. jaja.. mamma glömde påminna mig!!! =P)

Jenkan.se

Nää.. nu får det vara slut!

Piss.. fattar inte varför saker å ting ska sabba sig.. attans..

Jenkan.se

mommo

Grattis på födelsedagen mommo! hihi.. fyller år idag=)

Jenkan.se


Lycklig

Har varit mycket nere på sista tiden. Det har varit svårt att kunna se det ljusa i vardagen. Har aldrig riktigt trott att jag var en deppig person. Men däremot är jag känslig. Minsta lilla motgång och världen rasar samman. Som tur är har jag M som är min prins. Han står ut med mig (nätt och jämt). Och så har jag ju L som lyssnar (med halvt öra?;P) på mina deppiga tankar. Vi resonerar inte alltid samma, men vi förstår varandra. En viktigt egenskap tycker jag. Hon har ju även fått höra alla glada tankar med, så det kanske jämnar ut sig?!

Det jobbiga för mig är att jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad som deppade mig. Och därför är jag orolig att det kommer tillbaka. Men men.. får ta den bollen då. Nu är det vår och mina ideer och tankar bara sprudlar.
Självklart har jag motgångar nu med... Oh ja, varje dag. Men med så många ljuspunkter som jag har just nu så kan man inte annat än att le!

Jag har ju: M, L, F, E, (några bokstäver till) I, C och självklart K. Mitt och M's egna K!! Blir snart tokig av längtan.

Har förståss kommit på en überbra shopping-idé. Eftersom jag älskar att shoppa kan jag redan nu börja shoppa till K. Så "slipper" jag göra det sen. Oh så bra!

*en lycklig" Jenkan.se

My Asos

Blev inspirerad av Stina-Lee's blogg med Asos shopping

Vill verkligen beställa där nu.. får göra det när jag hinner!
Här är iaf vad jag skulle vilja fynda:


1. Hundtröja till "Kiwi"  
2.Söt klänning passar "7:an"  
3.Långt äpplehalsband "mums" 
4.Pokerörhängen "bra å ha" 
5.Öronmuffar " velat ha sen dem kom till Asos"  
6.Värmekossa till Lisa  
7. Söta "Jenkanskor"

Jenkan.se

Tankeställare!

Läste denna artikeln:
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1032005,00.html

Artikeln fick mej att fundera på:
Hur mycket är jag värd? Hur mycket behöver jag varje månad för att "klara" mig?

Alltså.. jag är inte så krävande. Utöver mina räkningar så kan jag lätt klara mig på 3000:- och ändå köpa saker till mig själv. Men självklart vill man kunna spara pengar för framtiden och det är där det hela brister i hennes fall(i artikeln)
Alla har vi ju drömmar som man vill uppfylla, vissa stora vissa små! Men de flesta innebär kostnader. Och man måste ju ha en buffert ifall något skulle hända. Och självklart skall man ha råd att gå till tandläkaren!!
Så att gå +-0 varje månad (utan att spara) är i längden ganska vanskligt. Det finns ju dem som lever utöver sina tillgångar, och dem får ju skylla sig lite själva. Men att inte ha några tillgångar alls tror jag är ganska vanligt bland oss unga.

Kände mig lite djup idag.. men det är ändå en sak jag klurat på ett tag..

Jenkan.se

När vi två blir tre... =)

Nu när det äntligen blivit varmt ute kan jag och M mer och mer se fram emot valpen. Självklart är det med blandade känslor man ser fram emot det.. Mycket jobb men ändå så underbart!

För varje dag som går lär jag mig mer och mer. Är så himla skoj. Och det är skönt att man får sådan bra respons från personer man frågar. Självklart har alla olika åsikter, men att blanda allas kunskaper och bilda en egen uppfattning tycker jag verkar bäst.

Men ååå vad vi längtar. Nu är det bara en månad kvar tills båda kullarna är födda! och två tills vi får träffa dem och tre månader kvar tills vår pälsbebis finns i vårt hem!!


Jenkan.se

Jag är beroende...

Just nu är jag beroende av:
+  En latte in the morning
+  Kiwi... mums vad gott det är
+  Mitt M
+  Mina och M's alla drömmar =)
+  Lisas peptalk!
+  Tankarna på att snart blir vi tre!!!'

Jenkan.se

Ny dag ny vecka!

Idag är det en alldeles ny dag.. och en ny vecka..

Veckan började sådär imorse.. hade ställt mammas veckaklocka fel (bor hos dem när dem är bortresta) så jag vaknade 6.50 typ en halvtimma senare än vanligt.. stressigt blev det men jag hann i tid iaf..

Men usch va trött jag e... men men.. jag vet varför.. =P

Nu ska jag ta tag i dagen!

Ha en underbar vårdag alla ni som slipper sitta inne på kontor!!

Jenkan.se

blä..

Vissa dagar är perfekta.. denna är inte det.. har skoskav med.. fan.. prutt...

Jenkan.se

Allt rasar samman

Vad jobbigt det är när det känns som om allting rasar samman! Luften går ur en.. Vet inte vad jag ska tro.. Kommer jag bli drabbad?!.. tror det..

Fan

Jenkan.se

Dagens låt

Dagens låt är inget låt utan ett "Band"...

Kent

Härlig bil-musik!

Jenkan.se


Dagens med Kent

Eftersom jag inte har möjlighet för tillfället att lägga upp bilder så kör jag med en ihopklistrad dagens =)

image47
©Jenkan.se

♥  Klänning Gina Tricot (fast med svart band) 
♥  Ballerina HM (ej dem på bilden) 
♥  Klocka Axcent
♥  Halsband Asos
♥  Jeans Replay (ej dem på bilden) - 1300:-
♥  (Snetofs och min speciel-dieseljacka)

Härlig vår-outfit och lyssnandes på Kent på högsta volym i bilen.. kan det bli bättre??

Jenkan.se

Jag erkänner..

..min svaghet.. Satt med grabbarna på lunchen och pratade att kvinnor köper godsaker när vi handlar mat och äter på vägen hem.. OK jag erkänner.. jag gör det.. fast min svaghet är färska champinjoner.. låter som en graviditets nojja.. men nej.. det är SUUUPERGOTT!!!

Jenkan.se


Shooooes

Skor skor skor.. du använder dem varje dag.. dem kan vara din fiende och din vän! Jag erkänner, jag älskar skor! Alla dess former och alla färger! Alla är välkomna! Eftersom jag har så många olika stilar så behöver jag många olika skor.. capish?!
Har allt från självlysande till vanliga sofistikerade svart.. U name it.
Men som så många som söker efter den perfekta handväskan så söker jag efter den perfekta skon! och vilket sökande.. Tyvärr har jag en elak knöl på min tå, en så kallad Hallux Valgus. Vilket gör att efter en dag i högklackat är vänsterfoten tup dubbla sizen. Inte lika farligt på höger dock. Men man vänjer sig =P. Står i kö till operation!!

Tills dess får min hatade halgus och jag komma överens!

Här är iaf mitt vår-sko-kollage =0)

©Jenkan.se

Nelly igen

Ajajaj.. Mitt American Apparel linne va litet.. eller rättare sagt, det satt perfekt, men efter en tvätt.. Ska iaf skicka tillbaka linnet och byta, ska byta det andra linnet också.. hade väldigt konstig passform.. om man ens kan säga att den hade nån. Iaf hittade jag en söt klänning istället.. så nu e d la bara te å vänta!!! ska posta returen imon!

Jenkan.se


Min Prins

Min prins e bästast i hela världen!! så det så!

Jenkan.se

Seto

Nu ska jenkan äta sushi-lunch.. MUMMMMMA!!!

Jenkan.se

Skodrömmar


Mitt vår-sko-kollage
Min favorit är helt klart nummer 2!!


© Jenkan.se

Vagabond vs Friis&Company

Imorse var det ett svårt beslut. Ville så gärna ha mina 10cm klackar så jag kunde gå in dem.. men jag vågade inte.. *fegis* ja vet.. Men dem e sjukt snygga till mina stupis-jeans som ja har idag. Men.. det blev mina älskade bruna som fick följa med till jobbet idag.. dem har "bara" 7,5 cm klack, plus att det är kilklack och dem är ingångna.. mycket lättare att hantera!!! Måste få tag på ett par snygga svarta eller vita skor med lite klack.. men det är nästa utmaning.. Thjohooo...



Vagabond                 Friis&Company

Jenkan.se


Nellyleverans

Måste prisa Nelly.se idag.. fick ett e-mail idag (beställde igår) om att mina saker skickas idag. Antingen har dem inget att göra eller så är dem grymma (tror på det senare) så nu ska jag gå runt och sukta efter mitt AA linne i 1-3 dagar. Hoppas det kommer imon! Längtar

Var hemma hos M med lunch och kramade honom! Underbart!

(bytte skor med till dessa , mina absoluta favoritskor!! fick skoskav av ballerinorna..)

Måste börja leta fram vår-skor, dem är lagrade allihop hos päronen. Får åka dit och plocka!! Annars kan man alltid köpa nya =P

Nu: KIWI

Jenkan.se

Fire

Idag är det nyår för M.. hihi.. vi ska tydligen hoppa över eld. Spännande!!!

image38

Jenkan.se

American Eagle

Måste fråga.
Är det någon som har erfarenhet med beställningar från
American Eagle måntro?
Är det risk för att åka på tull? Och är linnena så underbara som det sägs??
Någon som vet hur storlekarna är? Små/stora?

image37

Jenkan.se

Återfall

Igår hade jag ett återfall i mina depptankar. Känns jättejobbigt, men jag måste försöka att släppa dem. Vet att det inte är saker jag borde tänka på. Måste sluta göra det. Usch..

Imorse vaknade jag dock som en nykär liten tös tryggt i M's famn. Helt underbar är han!! Ååå vad jag snoozade!! Ville inte gå upp..

Men chic som jag var slängde jag på mig mina favvo-jeans (rosa och uppvikta), söt t-shirt och mina nya lila ballerina.. spinger ut med jeansjackan i handen och väskan i andra och upptäcker att det är frost ute.. WHAT?!?!
Hann inte byta kläder utan så är jag klädd idag.. Tur att jag har en fleece på jobbet.. HAHA.. men tänk chocken och synen när jag skrapar rutorna i de kläderna. Var dock inte jättekallt men vafan?! Nu vill jag juh ha vååååår..

Mucho gucho nischt wintrisch nuisch!!!
(kan inte tyska kan tilläggas)

Kramar
Jenkan.se

Nellyshopping

Nu har jag beställt från Nelly.se. Ett svart American Apparel linne =)
Hoppas att det
linnet är så skönt och bra som det sägs.. 159 pix var inte så farligt
Landade alltså på 239kr(35kr i frakt -50 kr i rabatt) men då var en annan top med en söt blomma på för 95 kr med.

Riktigt nöjd med mitt köp... var dock ganska lång leveranstid på AA-linnet. Men men, vill prova!!

Jenkan.se

Hundnamn

Min fråga som jag ställer mig är:
Varför är det så svårt att komma på hundnamn?!
Jag och M tänkte så det knakade igår! Vi försökte verkligen ordbajsa och komma på något, i alla fall ett oseriöst namn. Men inte. Jag är fast vid ett namn som jag kom på av en händelse. Men ja vet inte riktigt om det passar. Hmmm... Tror att vi håller det namnet för oss själva ett tag till =P.

Jag vill så gärna hitta det "perfekta" namnet. Det ska juh vara lätt att ropa och det måste ha en positiv klang. Varför så svårt. Kanske ska kalla hunden Yes, hihi, mycket positivt.

Allvarligt talat. Vad ska vår lilla underbara valpis heta!?!?!?

Jenkan.se


Skruvat

Förstår inte varför OC ska gå på söndagar!! helt absurt! nää.. skämmes på er!!
Nu ska ja keka kardemummakaka och se fram emot OC på skruvad tid..
Ciao!!

Jenkan.se

bjåsflås

Aha.. där rök mina planer att springa. Shit vad det blåser, helt sjuukt. Attans oxå. Får väl ta tillfället  i akt idag och rensa förrådet, kan verkligen behövas =0).

Förkyld har man blivit med, känns som om halsen håller på att ge vika! Illa!

Jaja.. nu ska ja pilla med lite smycken...

Jenkan.se

Sambo =0)

Förresten, är numera sambo, konstigt märkligt! Måste bara göra iordning den s.k. walh-in-closet vi har. Som just nu inte går att gå in i. finurliga lösningar behövs snarast!!!

Jenkan.se

Äntligen

Äntligen är jag klar med nya layouten, måste bara uppdatera hemsidan nu med. Kan jag tyvärr bara göra från min egen dator än så länge. Så jag får ta hem den till mitt nya hem.. =0)

Nu jobbar M för fullt, precis hela dagen, så tråååkigt. Har dock ett "möte" vid 2. Så det funkar la ganska ok.
Nu ska jag städa i klädkammaren

Jenkan.se

Sko-tips

Kikade in på hm idag. Har hört att dem har söta strumpor på barnavdelningen. Och vad hittar jag där om inte super-söta ballerinas för 98pix. Kap enligt moi!!!!

Jenkan.se

bra dag

bra dag idag.. me like =0)

Jenkan.se

Why do I love..

my kebab.
Sjukt gott men bilden nedan ser juh så där aptitlig ut. "Det pirrar inte i kulorna" som daniel skulle sagt.
Men men.. min kebab med ris e såååå gottig =0)
image36

Nu: Lunch med papps, kebab m. ris från KungsPizza =P

Jenkan.se

High Heels - Vad tänkte jag?

Asså.. vad tänkte jag på, tog på mig mina Friis&Company skor som är helt oingångna + att fossingarna är vana vid vinterstövlar. Asså jag måste varit jävligt optimistisk imorse. Shit.. stappla runt med dem på hela dagen... jaja. tur att ja har tofflor på jobbet jag kan byta till i värsta fall.
Mätte klacken för skojs skull 10 cm!!! Yeah..
En positiv sak är att jag såg riktigt chic ut i min special-design-diesel-jacka,
mina stuprörsjeans, blajjor och mina hööööga klackar..
wei...
highheels
My shooooes =0) (10 cm klack)
på bilden ser klackan dock väldigt snäll och vänlig ut...

Jenkan.se (med fot-ont snart)

Skönhets Favoriter

Dagens skönhets-favorit...



Njut av livet!!!



Jenkan.se


Typ sockersöt idag

Idag har jag en så söt outfit. Lite sur på mig själv att jag inte fixat så jag kan ladda över bilder hos M.

Iaf. har jag följande outfit:
+  Bruna stövlar med Pälskant från Taxi?- Scorett
+  Rosa byxor med gryyym passform - Blendshe
+  Svart skärp med rosa och svarta stenar - Saddler (fått av M)
+  Vitt linne med rosa spetskant - Carlings
+  Svart kort (boleroliknande) kofta - GinaTricot
Rosa körsbärs örhängen - KyssJohanna
Silverarmband med hjärtberlocker - KyssJohanna
+  Silverhalsband med kille&tjej - Asos
  ?arm

Jenkan.se

Bilprovning

Jobb-bilen gick inte igenom.. orka.

Idag händer det grejer, torsdagar är juh min favorit-dag
Tror att jag ska vara päsbebis-vakt. Sååå mysigt =)
Ska försöka lära Imsa massa buuuus haha.. nä, måste ringa Lis-fis nu och bestämma något

Jenkan.se

Thjohoooo

En halvtimma kvar.. sen får jag en myyyyyys-kram av min M och sen ska ja städa lyan och hämta tvätt hos M&P

Tror det kanske blir te hos M&M (M's päron)
( Dem har många M i den familjen =0) )

Jenkan.se

Annorlunda val

Jag vet att jag är velig. När jag äntligen känner att jag gör rätt så försöker folk att övertala mig att göra något annat. Fan oxå. Vill inte..

Älskar dig M, d e du å ja mot världen =)


Jenkan.se

=(

=( Jag som varit på så himla bra humör.. fan
Ring mig lisa!!!

Jenkan.se

=(

=( Jag som varit på så himla bra humör.. fan
Ring mig lisa!!!

Jenkan.se

Aaaaaoch

Shit vad det gör ont, har sån fruktansvärd tandverk.. fan.. känner mig son en knarkare och knaprar pandodil.. shit..


Jenkan.se

My Blajjs

Wiiiiiiie.. När man använder blajjorna på väg till jobbet vet man att vååååren e på väg..

Härligt underbart!!!
(nedan solglasögon från Gucci, på
Asos 2,235.75:-)

image32image33
Jenkan.se

mums

Gröt, jouice och snabb-cappuchino.. ja.. min dag har börjat, med alla dess utmaningar. Snart redo minsann!

Jenkan.se

Ansiktsmask

The Body Shop har fyra härliga aniktsmasker. Lagom pris och otroligt bra!
Själv satsade jag på Evening Primose... Superbra! Rekomenderas verkligen...
Nästa gång ska ja nog testa Honey & Oat..

Basil Purifying Mask
Rengörande ansiktsmask med örter. Berikad med basilikaextrakt som gör huden klar och ren.
Pris: 100 ml, 149:-

Evening Primose Firming Mask
Lätt lermask berikad med nattljusolja som gör huden len och smidig.
Pris: 100 ml, 145:- 

Blue Corn Scrub Mask
Djuprengörande ansiktsmask med rostad blåmajs och kaolin som rengör, exfolierar och fuktighetsbevarar.
Pris: 100 ml, 139:-

Honey & Oat 3-in 1 Scrub Mask
Ansiktsmask som rengör, exfolierar, mjukgör och fuktighetsbevarar.
Pris: 100 ml, 165:-
image30

jenkan.se

Pälsisbebis

Utan att tänka på det.. slängde jag på mig första bästa tröja imorse. Och nu av en händelse så luktade jag på min arm. Den luktar Imsa-bebis. Såååå mysigt. Alltså inte äckligt utan pälsbebis. Mums.. längtar tills det luktar överallt!! hihi..
Idag känner jag mig lite pigg faktiskt.. inte lika trött som Imsa nedan som får förgylla min blogg idag..
image29
Foto & Copyright - Chloeweb.se  - Lisa Persson

Med ett leende på mina läppar efter att ha sett bilden återgår jag till mitt jobb...

// jenkan.se

Klet-färg

Hihi.. sitter och dinglar med benen på min stol.. ha ha.. den är höööög högre än jag..
Nä.. nu får en ta å sluta å drömma här uppe och åka ner för att börja dagens jobb..

Fick målat i köket igår iaf.. huja mej =) kletit som bara den, fattar inte hur man kan vara målare.. men men, thats the shit =P det blev feeeeent

Nu jobb

Jenkan.se


Nojja

Målarfärg... what to do with it. skulle vilja göra något riktigt häftigt!! hmm

                                                  Juicy
Typ en Juicy Tube - Färgklutt mitt på väggen.. haha.. skulle lukta gott iaf =)

Jenkan.se

Pain

I'm in pain!!! Aoutch..

Mina ben, min rygg och mage känns som 500 svåra år! Vilken otränad prick jag måste vara. Haha.. Blir nog inte spring idag. Usch, kanske en power-walk men inte spring. AAAAJ...
Hehe. imon får jag ta igen och springa längre.. shit.. måste hitta benskydd. Blä..

Idag skriver M tenta, lycka till Honey!

Ska gå hem från jobbet, blir nog bra så jag får röra på mig. Sen ska ja (om ja har rätt förutsättningar) måla i mine kitchen. Blir samma färg som fond-väggen i köket!
Ska försöka "styla" lite hemma. så att allt småtjafs kommer undan!

Nu ska ja leta containrar!! Ciao!

Jenkan.se

Spring

Hopp.. nu är man hurtig, har sprungit både idag och igår. Är dock lite lam i benen.. hihi..
Nu måste tråk-jenkan in med böcker till biblioteket... finns det något roligare måntro =S

Har lite kris med. Måste hitta present till Bror min och mormor och mamma.. mission impossible!!
hihi.. får la ringa lis fis och få break down =)

Mucho Kramos

jenkan.se

(älskar dig M)

pannkakor

M ska till tandläkaren.. ja ska göra pannkakor.. mumma =)

Jenkan.se

Snart helg

Wiiie.. snart helg. underbart

har ett litet mål i helgen: Att våldgästa Lisa fis

jenkan.se

Men va i..

Skulle in och ändra min stilmall.. vips så var den borta och vips så sitter jag med en ny.. va i.. jaja.. får sätta mig och göra en fin design nån da...

jenkan.se

Fälgkungen

Wiiiiiiie.. Idag ska M åka å hämta sin bil och prova nya fälgarna. Han e min fälgkung.
Lycka till min älskade!!! Ta massa bilder till moi, e såååå nyfiken=)

Jenkan.se


KyssJohanna

Har precis beställt ett jättesött armband(150kr) och ett par rosa körsbärs-örhängen(95kr) från KyssJohanna.. voila
?
arm

Jenkan.se

Yoggi är min Gud

Mums mums mums. Säger då det. Den som uppfann yoggi skulle få pris! Att den sedan har skruvkork gör ju inte saken sämre!!!mumma..Ha en underbar dag i det fina Göteborgs-Vår-VädretJenkan.se

Fotografering

Hihi. En kompis ringde precis och frågade mig om jag ville vara med på en fotografering. Med sminkös å grejs. Mysigt. Undra om ja kan. Glömde kalendern hemma juh. Attans.

jenkan.se

Kiwi

LUNCH
Idag blir det Korv-stroganoff á la mej å M.
Och en Kiwi, tycker så mycket om de, mumms med massa c-vitamin.

hmm.. en tanke.. kanske ska döpa vår valp till Kiwi.. gulligt tycker mejjsan..

Jenkan.se

Gegga

Helt plötsligt slog det mig. allt är som en gegga, svårt att avgöra vad som är upp och ner. Me like? Dont know.
Imsa är världens sötaste prick-pälsbebis!! Mucho pussos på dejjus

Jenkan.se

Oh no, it's out!!

Nu är det ute. Har mejlat m&p. Feg eller inte. Pallar inte. Jaja, må det bära eller brista

Mes

Jag känner mig ganska mesig, känslig och allmänt grinig just nu. Behöver något uppiggande. Blääää!!!

Försökande Jenkan

Sten där inne

Jag har en sten i mig tror jag. Den bara pressar ner all skit så den inte kan flyga iväg. Stenen tynger mitt hjärta ganska mycket för tillfället. Och gör så ja inte kan tänka.
Ser inte så mycket positivt just nu. det enda jag ser fram emot på dagarna är slutet av juni.

jenkan

7 Kronor

Wiiie =)
Going strong my dears

Jenkan


6 kronor

Wiiiie.. 6 kronor

5 kronor

Är så stolt över mig själv. Förlåt men det kan inte hjälpas. Men jag är uppe i 5 kronor nu i min skratt/leende-hund-pott

*
Jenkan *

Inte en krona

inte en spänn förräns jag kollade min kommentar från Lisa fis.. Underbara människa!!! *kärlek*
You made me pay twice =)

*
Jenkan *


Hello Sunshine!

Nej. Inget solsken inget glatt leende. Nu får jag fan ta å sluta att vara som en annan deppmaskin. Förstår inte varför. Jo lite vet jag. Vet dock inte hur ja ska lösa det. Vet faktiskt inte.

Men nu jävlar. För varje gång jag skrattar eller ler idag ska ja betala 1 kr till en "hundpott" så det så. (vet att det låter som om jag blir av med pengar och jag igentligen inte borde se det som en "sporre" att bli av med pengar. Men ja vill att min hundpott ska växa!!=P)

Nu tar jag ett djupt andetag och bara rensar ut lite "bös" ur mig.

*
Jenkan *

Då va man ensam då..

ensam hemma.. M jobbar natt. saknar honom. vill vara me honom när jag har depp-dag. Tyvärr måste han plugga denna veckan.. och ja måste verka glad.. jaja.. kärleken är underbar!!!

*
Jenkan *

For sale!

Nu är det gjort. Har satt ut en annons på min lilla lägenhet. Och idag kommer en mäklare och värderar den. Känns bra?!
Vill du köpa en underbar lägenhet i västra GBG (nära hav) så hojta in ett mejl till
jenkans_place

Tsss..

* Jenkan *

Något är fel!

Vet inte vad det är. Bubblar konstigt inom mig. Är så känslig. Men jag vill ju bra göra något som jag brinner för. Varför. Känns lite som om ja e på väg in i en depp-period.
Men de e så mycket jag inte trivs med just nu. Och så mycket osäkerheter. Känns som jag fastnat någonstans och inte riktigt vet hur ja ska kunna följa min vilja. Jag vet vad ja vill, men alltid är det något som motar mig. Fan. Vill vara glad och sprudla med energi!! Vill kunna följa mina drömmar!
Min mojo är i princip borta. Fan. Pallar inte. Vill bara krypa ner under mitt täcke och känna säkerhet. Eller få en bamsekram av M. Fan.

Klarar inte av att inte ha en utstakad framtid. Leva i osäkerheten funkar inte. Fattar ingenting. Helvete.
Vet inte riktigt varför ja känner så här motigt. Men men..

*
Jenkan *


Addicted

Jag är verkligen beroende av vissa saker i min vardag. Helt sjukt. En dag utan lipbutter, bodybutter, tuggemi och mina mobiler existerar inte. Måste bli bättring på't.. 20 år och beroende.. herregud..

*
Jenkan *

Tigi

Den här supergrymma produkten från BeadHead-Tigi är verkligen super.. Provade den i helgen så nu ska ja bara få tummen ur att lägga ut 219:- på mig själv.. usch.. Men den håller kanske länge.
Produkt beskrivning:
Ett fuktresistent serum som bekämpar kruller och dämpar lockarna. Denna lätta fettfra och fuktresisena produkt ger rak, glansig finish.
Det enda ja inte gillar är doften av ananas... hmmm...
Väger just nu för och nackdelar.. behöver verkligen en mer värmeskyddande produkt igentligen som ja kan använda när jag plattar håret..hmm..
Jaja.. det får bli dagens produkt anyway!!!

image24
*
www.jenkan.se *


Today is the day..

.. då allt e så där på hel-spänn.. måste ta yoggi.. NU!!
Lasangen från M's mor va väldigt stark för min hals.. ont.
"slänger mig efter yoggi!!"

*
Jenkan *

Konkurs

Jaha.. nu börjas det. FlyMe har konkat och mitt helvete med att få tillbaka pengar har börjat.
Visserligen gäller det 964 pix. Men ändå, det är en principsak.
Dem pengarna hade räckt till antingen:
+  Ett par nya Jeans
+  Mat i två veckor
+  Nästan hela min hyra
+  typ 8 % av min hund
+  3 biabäddar till min hund
+  964 st 1kr tuggemin (1928 st 50 öres!!!)
+  ca: 32 st bran-muffin från Condecco
+  ca: 32 st cappuchinos från Condecco
+  12 st Lip Butter från The Body Shop

Ja.. listan kan göras lång!! får nog tyvärr inte tillbaka pengarna, men jag har gjort en sk. Fodran hos konkursförvaltaren + att jag skall reklamera hos la Banka idag.
"håller tummarna"

*
Jenkan *

Redo eller inte?

När är man redo att flytta ihop? När är man redo att ta steget? Svårt att veta, vill ju inte ta "fel" beslut. Men det känns ju så rätt.. Hmmm..
Vi bor ju praktiskt taget redan tillsammans, antingen hos mig eller hos M varannan vecka typ, ca 1 km ifrån varandra. Vi handlar all mat tillsammans. Hmm.. bor ju nästan redan ihop. Men ja tycker så mycket om min lägenhet. Den e så liten å söööööt!!
Men ifall det blir en ihopflytt är det jag som får böja mig.

Måste bara få klart lite saker i min lägenhet så det blir "säljredo".. den är juh inte ens helt bo-redo än.
Men jag har i princip kvar:
+ Måla köksvägg cappuchino
+ Köpa Elementrörsskydd
+ Tavla på fondväggen måste upp
+ Lampa vid diskbänken (kabel in i microskåpet)
+ Fläkt (om ja nu ska ha det)
+ Städa källaren
+ Byta handfatet + kran ?? (orka)

Typ de ja har kvar. Ska försöka att få lilltummen ur. Men oj vilket engagemang som krävs för att städa källaren. När jag renoverade lägenheten slängdes allt bråte bara in... Stackars MEJJJJ!!!

Men målas hoppas ja sker i veckan. Har juh allt som behövs!!!

Jaja.. mej å mina I-landsproblem!!

*
Jenkan *

Pälssbebis

Jag vill ha henne nu!!!!!!!!

Många dagars tankar

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev i min blogg. av två anledningar. På jobbet är det fullt upp och internet både hos mig och M har varit nere.

Har haft en sjukt stessig vecka, mycke på jobbet, mycke hemma. Mycket i allmänhet.

Fick i fredags reda på att FlyMe har konkat. Vilket innebär att vår efterlängtade London-Resa blir inställd. Så himla tråkigt!!
Har hunnit med att hälsa på lilla Imsa =) så underbart söt. Blev dock biten i hakan.. hehe.. men man får la bara acceptera det!! Får vänja sig.

Jag å M har tagit några framtidsbeslut med. Känns bra att veta vad "planen" e =)
Var och kollade på MotorMässan inne i GBG idag. Många fina bilar, lite lite bööös bara men annars helt ok. HIttade några bilar som vi ska kolla närmare på. Blir nog ett köp snart =)
Vi var även och kollade i Allum - Partille. Kekade på Max (mumsit)

Är för tillfället en väldigt stressad jenka, med stress-symtom lite varstans. Men ja vet inte... kanske bara är sånna perioder ibland.. får ta mig igenom det.. ibland har man bara lite positivare syn på vardagen.. nu är inte en sån period, men ja försöker verkligen.. det är svårt när människor omkring en kräver att man gör vissa saker.. Jag tycker inte om krav. Vill göra saker för att jag vill. Men somligas liv är uppbyggda av att ge andra skuldkänslor och få andra att må dåligt och känna att man inte räcker till...

Förhoppningsvis är jag tillbaka i bloggen igen..

Mucho kramor ♥
Jenkan