Jag tänkte..

.. ja sedär, jag har tänkt!!!

Var så hiskeligt (weird ord) längesen jag bloggade på min egen blogg nu. Blandade känslor =) Leias blogg och hemsida har ju "tagit över". Men jag satt och läst igenom mina gamla inlägg.. visst är dem ganska roliga?!

Jaja, kanske tycker vi inte alla samma.. men jag är tillbaka iaf =P

Igår lämnade jag in min älskade telefon på lagning, dumma kameran har lagt av. Så nu får jag använda min "gamla skruttiga" igen.

Hur som helst.. Dagarna rullar på. Vår underbara lilla Leia är snart ett halvår, tänk så fort tiden går. Dagarna rusar förbi. Ibland vill jag bara stanna upp och ta ett djuuupt andetag och känna av stunden lite. När allt rusar förbi känns det som om man går miste om massor. Leia är allt vi kunnat drömma om och mer. Det har varit en enorm prövning för oss men vi har klarat det.

När man har ansvar över ett liv på 4 kg så har man även press på sig. Att se till att hon mår bra, får den maten hon behöver osv. Det är inte alltid helt lätt och små misstag gör inte så mycket, det händer alla.
Men det är klart man är orolig att det ska hända henne något. Min lilla lilla flicka! Det är ju som min dotter! Nu när hon är sjuk går det inte en sekund utan att jag tänker på henne!!

Idag är jag extra sentimental.. hehe.. men det får man vara ibland. Tror jag iaf..

Kramis
//J
(
www.jenkan.se)