Lyckligast i världen!

Underbara dag!

idag är jag på topp.. wiiiiie!!!


Jenkan.se

Freewebs

Jag tycker INTE om freewebs.. kan juh inte öppnas ordentligt, störande.. när man hittar en sida men blir intresserad av och så går den inte att öpnna.. Nä.. snälla.. använd inte freewebs!!!


Jenkan.se

Ben & Jerry

Köpte hem Ben & Jerry glass igår det blev:

New York Super Fudge Chunk
Riktigt j*vla god, fast väldigt mäktig, åt inte mycke men sååå mycke njutning.
Rekomenderas extremt =) (dyr bara)



image75

Jenkan.se

Fornarina SALE!

Så jävla grymt. Tänk ett hav av jeans.. alla 500:-/st, 3 för 1000:-
Nya modeller för säsongen, gamla modeller, annorlunda modeller, Wiiiie I was in paradise.
(Nej det är inget jag drömt)

Köpte 2 par (morsan 1 par) billigt som fan. Var dock gryyymt mycket folk. Hade velat åka dit idag igen när det lugnat ner sig, men vi ska ju till las stockholmos! Jaja.. två heta byxor rikare och 666:- fattigare är inte så pjåkigt =)
Vill någon ha adressen dit mejla:
[email protected]



happy! Jenkan.se

Mitt liv i en ica-kasse

Japps.. Stämmer riktigt bra (är två! ica kassar) dock är det självscannings-size på dem. Hade inte väska och ska juh te stockholm idag. Vi tar ju ändå bilen så spelar ingen roll.. men joligt ändå hihi.. dem är söööta
image74


Jenkan.se

Heting bil

Som du har kämpat och stått ut med denna bil honey.. Supercool men mycket jobb..
 


Love it =)

Jenkan.se


Mina nya naglar

Var och gjorde mina nails igår.. tog 3! timmar, men va mysigt det är, lite svårt att knappa på tangentbordet men man vänjer sig fort. Tyckte först att dem var lite långa, men sen kändes det helt perfekt!


image69image68
image70

Jenkan.se


Naglar

Spännande.. imon skall jag skaffa acryl-nagla för första gången! Ska bli roligt att unna sig lite =) Hoppas det blir bra nu bara.. e lite skrajsig, när jag gjorde det själv hemma blev det juh sådär bra. Dock var det första gången och kasst material. Så när en utbildad person gör det så blir det säkert bättre. *håller tummarna*. Skulle igentligen lagt pengar på viktigare saker som typ räkningar. Men jag anser att nått måste man väl ändå unna sig!!
image66
Jenkan.se

Dilemma

Har ett litet beslut att fatta. Köpte ett par skor på rean på wedins, 175 pix. Men nu har jag insett att dem är lite för små, och förmodligen kommer jag få skoskav (läs: med all säkerhet) och ha en allmän pina av dessa. Ska jag lämna tillbaka dem eller ha dem ståendes och vänta på att fötterna krymper?! (för det gör dem väl när man tvättar dem för varmt) Shit vad jag är dum.. efter att ha läst detta inlägg insåg jag. I have to give them up!

Tänk vad lite skrivande kan göra en klar i huvudet. Dilemma solved!

Jenkan.se

Grym på hemsidor

Måste med stolt nacke idag säga att jag är grym på hemsidor! En riktig webmaster! Gjorde nästan klart första "versionen" av M's hemsida, både han och jag är supernöjda! Min hemsida gjorde jag juh som "nybörjare" och har inte haft min dator till hands och kunnat förbättre den. Men så fort vi är helt klara med hans version 1.0 så skall jag ta tag i min.

Kolla in hans lovely page
www.s40.se och risa eller rosa (gästboken är inte "inkopplad" än)

Jenkan.se

Krävande man

Satt och gjorde M's hemsida igår, från typ 21.00-00.40, fortfarande "rå" men den har tagit form! Hur som helst så tar det otroligt mycket tid när man gör den från sratch! Alla "framed" ska pusslas med och färger skall divideras med. Sånt som TAR lång tid.. Men så när jag äntligen känner att nu är det nog. Så skall den lille mannen komma på andra saker han vill ha!! KRÄVANDE MAN!! Fast jag får skylle mig själv, kom juh med förslaget. Attans, så nu får jag försöka lära mig hur man gör sånt =)

Jaja.. du är söt mitt älskade M

Jenkan.se

Jenkan.se

Wiiie.. äntligen har jag packat upp min dator och kan börja mecka hemsidan igen.. Lovely!!

Jenkan.se


Housewife =)

Jag är en riktig hemma-fru-liknande tös ibland.. igår bakade jag kanongod kardemummakaka och imorse bakade jag bröd samtidigt som jag städade klädkammaren och köket. Jag e gryyyym.. ska nog städa hela lägenheten imon bitti.. hihi.. en riktig morgonmänniska jag e.. men toaletten får M städa.. tycker det är vidrigt krävande
image78
Jenkan.se


Hoppet

Tror man kan leva på hoppet vääääldigt länge!!

Vår lilla Kiwi vill att du ska bli vår

Jenkan.se

beachvolley

Wiiie... nu var det dags igen för beachvolley på jobbet! superroligt.. hoppas att många kan..

Jenkan.se

Gulligaste mannen på jorden

Mitt M är den gulligaste mannen på jorden! Så söt, han hade suttit och laddat ner och tittat på pälsbebisar igår. Sååå sött. Han kan allt vara en riktig mjukis. Hihi.. kan inte sluta tänka på hans stora hjärta och hans enorma engagemang för allt han gör. Han är verkligen min klippa. Låter mig få mina ångest och panikattacker men när han får tillfälle tar han ner mig på jorden igen.

Igår tittade han mig i ögonen och sa ungefär: "vi ska snart få en valp"  och jag vet att det inte bara är något som jag brinner för och har tutat i honom att han vill. Utan han VILL verkligen. Underbara älskade!! Snart är hon vår!

*Kärlek*

Jenkan.se

Operation

Nu har jag fått besked. Jag ska in på operation preliminärt i augusti.. NERVÖST.. blev mobbad för sprut-fobin med.. så nu har jag fjäskat till mig lugnande!! Haha... hoppas jag inte får morfin, då spyr jag nämnligen!!

Jenkan.se


Idag är dagen!

Idag är dagen. Är meganervös! Skall till ortopeden idag. Så idag får jag reda på om det blir operation för min del eller om min fossing inte är tillräckligt freaky för det. haha.. nä men jag har juh fått remiss till operation innan. Men mesig som man är så...

Jenkan.se

Skönhets Favoriter

Nu är det dags igen för mitt skönhets tips. (Allt från The Body Shop )

För att få en grym färg på läpparna, som också känns bra, använder jag först LipScuff som peelar läpparna med vete och torkar sedan av resterna försiktigt med en liten bomullstuss. Sen baddar jag på LipButter (idag Mango) med ett finger på läpparna. Sen tar jag Läppglans (färgen Raspberry no: 11) och voila! Sweet kissing lips!
image73image74

Jenkan.se


Jävla blogg.se

asså hur svårt kan det vara att ha en blogg som fungerar.. jävla skitblogg.se borde det heta...

Shoppa Kiwi

Från www.cocoo.se - 75 pix styck (sorry för taskiga färger!)
image72

Jenkan.se

Mission

Mitt nästa mission är att fixa iordning M's hemsida. Hoppas att det går bra. Vill verkligen att den ska bli fin innan bilutställningen 5 maj! Hmm.. ska faktiskt bli lite kul. Han tycker inte att han har tid för det själv tror jag. Och jag behöver lite distrahering från mina valpdrömmar. Hihi.. snart födelse för lille plutten! Hur som helst måste hemsida vara inte alls lik min. osså ska jag skriva webmaster: Jenkan.se med FETA bokstäver och så ska jag ta betalt i massa natura.. haha.. I'm evil, eller inte för det sista går han nog med glädje med på!

Kjamis, Jenkan.se

Förlåt!!

Förlåt damer.. men sååå jävla rätt =)
image70

Jenkan.se


Fusk

Idag är M fuskig! Han får åka Ninja i det här underbara vädret. Sååå lucky!image68Vill me hoja runt juh! Jaja.. ska inte klaga, har ju bil så länge vädret duger åt ninja-galningen!

Ha en underbar dag alla i fina vädret.. ska jag *försöka* ha inne på kontoret!

jenkan.se

Ninjaåkning

Underbara helg! Känns som jag varit på språng hela helgen, på både gott och ont. I lördags flyttade jag. Så nu är vi äntligen officiellt sambos jag och M. Känns så himla märkligt. Känns som det varit vi hela livet!! Wei va vi e kära! Känns hur bra som helst. Nu väntar vi bara på vår lilla pälsbebis, så har vi startat vår stora familj to be =). Vi har även premiäråkt Ninjan (MC) för iår.. både i lördags och idag. såååå himla skoj. Sitter och fnissar bakom M. Men när vi åker fort känns det som om jag ska tappa huvudet.. tss.. men sååå roligt är det. Dock ser jag inte allför sexig ut, mega-höfter (pga av höftskydden) och superbreda axlar stora röda fläckar på kinderna från hjälmen som trycker.. haha.. och tovigt hår som bara attans när det råkar komma utanför jackan! Så nu blir det nog inpackning imon.. hinner inte idag. Hade förresten vad jag kallar sovmorgon imorse.. Somnade typ 1 och vaknade först 8. Sen halvsov jag till 9. WOW.. typ personligt rekord. Är helt enkelt en morgonmänniska. Men jag blev utan min cappuchino, mjölken va slut. Slog mig precis att vi inte lagat middag på hela helgen. Haha.. har sneekat oss in hos våra päron, skäms lite! Tror det blir mysmiddag imon =)

Helgen i korthet: Ny adress, sambo, tovigt hår, blixtvisit hos A, blixtvisit hos bror, några biltvättar, bortslarvade nycklar, sneeky middagar, x antal valpdrömmar, hittade nycklar, ännu mer bortslavade nyklar, 1 tappad tavla, två blodiga händer, en ljurig granne, en ilsken Jenka!

Jepp tuff helg, men mycket har hänt. Vill åka "ninja" snart igen!

Litet meddelande: Pleeeeease bli klar me volvon jävla verkstad, saknar ju den vackra skapelsen!!!

Godnatt //Jenkan.se


GLAAAAAAAAAAAAAAA

Ahopp.. idag när jag kom hem hade äntligen min post hittat hem. Där fanns veckorevyn, deklaration, påskkort och lite annat smått och gott!

Men det allra bästa: Mitt american apparel linne från Nelly.se som dom sa hade kommit bort på posten. FINALLY!! Tyvärr fick jag bara ett ännu. Det andra var restat. Men jag blev SUPERGLAD. Hinner dock inte kolla om det passar för nu ska jag kila hem till päronen. Mamsen fyller år!!

Hon ska få ett The Body Shop kit a la passion =)

Kramis

Jenkan.se


Din jävel

Jag blir så jävla irriterad på människor som inte respekterar andras saker. Varför totalförstöra någon annans bil? Av avundsjuka? Hur jävla lågt är det inte?! Jag blir så trött. Orkar inte med att tänka på det. Stackars M! Vi som hade sett fram emot att få tillbaka finfina bilen igen. FAN. Jag vet inte vad jag ska tänka. Asså helt ärligt. Maximal otur. Tror inte det är sant. Jag väntar bara på bildbeviset! Asså en människa som gör en sån sak mot en annan måste vara helt sinnessjuk!

Är faktiskt just nu allmänt besviken på människor, att man ens kan vara så jävla känslokall och elak!!

Jenkan.se

Kyss (moi) Johanna =)

Så här mitt i natta har jag surfat runt på KyssJohanna och hittat lite go-bitar


En söt betty-boop ring Flaschbacks till min gamla handduk *lol*
 Ett diskret men fint glashjärta Sweeet
Ormarmbandet som så många redan har Jag vill me ha

Ett sött diadem lite udda Men feeent
Slutligen ett väldigt mycket moi hårband! Me like..
Hela kassen går på ca: 1000:-
Nej jag har inte råd att beställa allt =( Men drömma får man

Natti fnatti!!!

Jenkan.se

Jag e smart=)

Nu har jag som så många andra gjort testet och VOILA! Jag e smart
Testriffic IQ test


Tyvärr är testet på engelska vilket inte är till min fördel =(

Jenkan.se

Alkolist

Jag och L åker bil när jag ser en jag känner som sitter på en busshållplats med ett flak öl bredvid sig.

L: Är han alkolist?!
J: Nä han bara dricker väldigt mycket!

Detta är absolut igentligen inget att skämta om.. men för stunden var det väldigt skrattigt. Jaja.. L och Jag tyckte det var kul iaf..

Jenkan.se

Nya utmaningar

Denna veckan är en utmaning. Nu har jag varit ledig sen 13.00 i tordags. Och jag är smärre slut i hela kroppen och knoppen. Har haft gäster hela helgen och jag har inte kunnat slappna av. Hade behövt en lugn helg inför kommande vecka. För nu är det dags att packa ihop igen. Dem som känner mig vet. Jag är en nomad. Flyttar var tionde sekund, men nu hoppas jag på att bli bofast.

Hur som helst så måste jag röja ur min underbara söta lilla lägenhet med mycket motigt i blicken. Kommer bli tungt eftersom jag jobbar hela veckan. På söndag flyttar ju min hyresgäst in.

Men självklart ska det bli underbart att bli sambo med min prins. Spännande, även fast vi praktiskt taget bor ihop redan. Tss..

Bra för mig är att varje gång jag flyttar kan jag rensa bort massa skit. Så jag kan köpa nytt =P.. men säg inte det med köpa nytt till M. tss..

Köpte förresten ett halsband och koppel. Spännande att se om det är feeent!!

Nä, trött och sliten som jag är måste jag säga Hej och Godnatt nu!! Glad påsk förresten!!

Jenkan.se

Lambi

Imorse när jag kom till jobbet stod ett paket Lambi Toalettpapper.. ok.. somliga skulle uppfatta det som en pik.. "torka röva" men det var något speciellt med det. Nämnligen en special edition Rosa Bandet. Hihi.. alltså pappret är rosa-prickigt med vita blommor, något utstansade. Så sött! Hade A köpt till MOI. Hur gulligt som helst. Och det är så JAG över hela paketet... Har nog världens bästa arbetskamrater ;)  
image59
Ej samma färg, bild från lambi.se

Jenkan.se

Torget

Idag har jag INTE varit på blogg-humör.. har däremot läst en del andra bloggar. Är lite frånvarande då jag väntar på ett svar. Men aldrig får det. Känns som om jag går på nålar. Får väl hoppas att det blir bättre.

Behöver handla lite småsaker idag.. *ork* är faktiskt inte på shoppinghumör *weird*
Men ett lång vitt linne är ett måste faktiskt. Och så häl-tå-strumpor behövs med nu när vårskorna kommer fram.
Måste jaga på M så vi åker till "Torget", nej det är inget torg ute i buschen utan Frölunda Torg... tsss =)

Tro mig.. har missuppfattats många gånger!

Hoppas jag får träffa "Harley" i helgen (grannens Jack Russel valp)

Imon kommer stockholmarna med.. så då blir det full rulle. Å, H, A, A, och J kommer ;)

Jenkan.se

Body Focus

Latest from my sweet The Body Shop:
image58
Är vad det låter. Kroppen i focus.
Produkterna inriktar sig speciella problemområden såsom celluliter och bristningar. Kan nog vara en HIT om man har lite rutin i varden då produkterna skall användas regelbundet i 4 resp. 6 veckor.
Se
Body Focus för mer info

Får se om det blir något för mig. Tycker personligen att produkter med frukt-smak är mycket mysigare!!!

Body Focus Sculpting Body Mask
Kroppsmask
Pris: 350 ml, 345 kr

Body Focus Firming Lotion
Pris: 250 ml, 345 kr

Body Focus Toning Massage Oil
Pris: 200 ml, 215 kr

Body Focus Cellulite Serum
Pris: 200 ml, 345 kr

Body Focus Stretch Mark Improver
Pris: 150 ml, 345 kr

Jenkan.se


Varför så svårt?

Varför är det så svårt att komma på ett hundnamn?! Vi har ju K som provisoriskt för tillfället. Hihi.. kanske blir det med. Men måste ju först träffa pälsbebisen för att veta om det passar... Men jag har typ hjärnstopp. Kan inte komma på.. hmmmmm.. Hoppas att det klickar för oss någon dag!!

Jenkan.se

Mums

Asså ja e sjukligt fast. En kiwi såhär på eftermiddagen är såååå gottit!! Verkligen piggar upp mig. Tycker dem är otroligt prisvärda med. För J&M har en sträng budget now-days. Ok.. kanske inte riktigt alltid håller. Men sparar man till hund så gör man. En kiwi om dagen får jag allt unna mig.. Hmm.. fast oftast blir det 3.
Nummer 1 vid morgonfikat 9.30 a.k.a. frukost
Nummer 2 vid lunch
Nummer 3 Nånstans mellan 15-16

image57
Jaja.. får min dos av c-vitamin iaf =) brukar snaska grape-frukt med på kvällarna.. Moahaha!

Jenkan.se

(Vänligen notera att det är kiwi med litet k som jag äter, inte med STORT, (skriver detta som en hint till L))


200 kg

Dagen kunde börjat bättre.
Vaknade halv tre av att H (kompis till M) anlände från Sthlm. Kändes som en trötthetsbomb kom över mig. Låg och halvsov en timme och somnade sedan. Vaknade som vanlig halv 7 med den fetaste baksmällan (trots att jag inte druckit). Jag var sååå groggy så jag startade dagen med en Xtra stark latte.
Spenderade en kvart på att leta bilnyckel för att inte väcka M, men var tvungen ändå. Sorry!

Sen körde jag iväg. Kändes skumt att köra bilen men kunde inte komma på varför. M hade ju bytt till sommardäck, fälgarna är iofs mega-stora. Men det var inte det. Bilen var sååå lätt-körd. Men då slog det mig. Han hade ju plockat ut stereon á 200 kg inte konstigt att det kändes annorlunda. Hihi.. så efter mycket tänk kom jag på vad det var. Puh! (torkar svett ur pannan)

Ha en underbar dag (det har jag i mina valpdrömmartankar =)  )

Nu: Måndags-möta (springer)

Jenkan.se

Valpyra!

Aha.. bara för att jag har tre(!!) månader tills min bebis kommer hem så måste grannarna retas med mig. Jepps dem fick hem sin Jack Russel valp. Snacka om att längta  sig framåt i tiden!!! En söt liten hane.

Dem kan nog bli bra lekkamrater =)


Jenkan.se

Roligaste aprilskämtet nånsin!!

http://sydsvenskan.se/skane/article228685.ece

Jenkan.se